Obs! sommar träningstider i Vivalla och Svartån          för barn upp till 15 år

På tisdagar kl. 14.00 - 17.00
På torsdagar i Öknahallen kl. 14.00 - 17.00
för juniorer upp till 20 år
på lördagar i Svartån tennisbanan kl. 13.00 - 15.00
På söndagar i Svartån tennisbanan kl. 13.00 - 15.00
 

Information om Söndagsträning i Backahallen
Information om Söndagsträning i Backahallen
Medlemmar i Simon SK tennis (med orange tröja) tränar varje söndag i Backahallen med egen tränare mellan kl. 15.00 - 16.00 Hallen ligger mitt emot Migrationsverket och om ni åker buss då är buss nr: 5 som ni ska åka. För de barn som saknar transport finns möhjlighet att åka buss med ledarna från Vivalla centrum busshållplatsen kl. 14.20
Obs! Just nu är det uppehåll för tennis i backahallen på grund av semester.

Sommar tennis pågår i Vivalla. Titta på mer information om sommar tennis här i tennis sidan.

Vuxentennis med Instruktör
Från och med januari 2017 kommer vi att starta en vuxentennis grupp med instruktör i Örebro Tennis Klubb Backahallen. Just nu finns ett antal vuxna med kopplingar till Simon Sportklubb som har vissat intresse. Mer information om terminspris, veckodag, instruktör och annat kring detta kommer snart. Om du känner någon som är intresserad på vuxentennis hör av dig på telefon 0737305741.

Tennisprojekt i stadsdelar
Prova på tennis i Baronbacken arrangeras av Simon Viva & Simon Sportklubb föreningar med del finansiering av Baronbackens områdesgrupp. Efter Prova på tennis föräldrar har möjligheter att anmäla deras barn till tennis verksamhet minst två gånger i Vivalla Ballonghallen som ligger på Vivalla IP. Medlemskap i tennis verksamhet ger våra medlemmar (barn upp till 12) automatisk behöriguet att träna en gång i veckan i Örebro Tennis Klubb Backahallen utan några extra avgifter.
Detta genom ett gemenssamt tennisprojekt som riktas till barn från statsdelar Vivalla och numera även från barn från Baronbacken. För yttligare information gärna kontakta oss på e_post simon_sportklubb@yahoo.se eller på telefon 0737305741.

För mer information kontakta oss på e-post simon_sportklubb@yahoo.se eller på telefon 0737305741 eller 0704804818

AktuellaTränare
 

* Izabella Walder
* Nasteho Hassan
* Iqure Hassan
* Emelie Iradukuna
* Kemal Jashari
* Liba Mahamud
* Omar Elmi

Mer information om olika utbildning inom tennis kommer snart.

För nya medlemmar i Vivalla 150 kronor terminavgift och då ingår en t-shirt och en vatten flaska. För gamla medlemmar 100 kronor då ingår inget. Medlemmar måste ta med sig den orange T-shirt både på träningar i Vivalla och i Backahallen. Det går att köpa medlemströjan hos vid behov och då kostar en T-shirt 100 kronor.