Initiativhavare

Initiativ för att arrangera en karnevall i Örebro kommer från tre vänner som har erfarenhet inom kultur, musik och underhållning arrangemang område. Eduardo Yañez har jobbat i flera år i Arbogas karneval arbetsgrupp. Idrissa Sane är musiker och har arrangerat flertal musik och dans festivaler. Yuri Yañez är musik intresserad och engagerade i underhållning område genom hans arbete med äldre människor. Alla tre  föreningsaktiva personer tillhör föreningen Growings Art.

Syfte med karneval

Huvudsyfte med att arrangera en karneval i Örebro är att erbjuda till örebroarna, Örebros besökare och till turister en underhållning upplevelse med den mångfald numera Sverige och inte minst Örebro speglar. Att arrangera en sådan karnavel kräver stor planering och engagemang och därför tanken är att försöka arrangera en karneval i liten skala under 2013 om det skulle vara möjligt eller under 2014. Under 2015 i samband med Örebro 750 år skulle kunna arrangerar vi en stor karneval.

Karneval kommitte

Karneval kommittet består av personer som representerar olika ideélla föreningar och enskilda personer som vill jobba med arrangegemanget.

Arrangemang kommittet består just nu av följande personer:

 

* Eduardo Yañez - Growings Art

* Idrissa Sane - Growings Art

* Juri Yañez - Growings Art

* Martin Mestanza - Simon Viva

* Ayescha Özturk - Hembyggsföreningen

 

Gruppen jobbar för att rekrytera flera personer till arrangemang kommiittet. Är du intresserad av mer information eller vill vara med och jobba tillsamans med oss då kontakta gärna oss.

 

sponsorer