Jobba Hos OSS - Välkommen med din ansökan
Här publicerar vi lediga tjänster inom vår organisation. Föreningen Simon Viva & Idrottsföreningen Simon Sportklubb är idéella föreningar som jobbar utifrån ett socialt perspektiv. Vissa tider bedriver vi specifika små projekt som i sin tur kan eller leder till skapande av nya verksamheter.

Ungdomsansvarig
Vi söker en ungdonmsansvarig för våra sociala och idrottsverksamhet. Inledningsvis en del tid tjänst på 50% eller 75%. Personen ska helst vara minst 25 år och har en vis erfarenhet inom arbete både med föreningslivet och ungdomar. Tjänsten innebär en del administrativa arbete, liksom planering och genomförande av olika typ av verksamheter både med socialt och idrottsinriktning. Vi föredrar personer som har stöd från Arbetsförmedlingen. För att skicka din ansökan eller för mer information kontakta oss på simon_sportklubb@yahoo.se eller på telefon 0737305741.

Konstansvarig
Vi söker en kvinnlig medarbetare inom konst. Helst en kandidat som behärskar olika typ av konstnärliga egenskaper. Inledningsvis en deltid tjänst på 50%. Vi föredrar personer som har stöd från arbetsförmedlingen. För att skicka din ansökan eller för mer information kontakta oss på simonviva_vivalla@yahoo.se eller på telefon 0737305741 - Obs! tjänsten är uppsatt .