Prova på Musik Instrumt - Projekt med Lindanda Förening
Lindanda Sverige förening har fått projektmedel från Region Örebro Län för att bedriva prova på musik instrument för barn.
Simon viva kommer att samarbeta med Lindanda Sverige i projektet. Mer information kommer inom kort.

Tryck på bilden av ditt intressområde för att  förstora bilden eller komma fram till informationen

Här kan du läsa mer om hantering av utbrottet av Covid-19 och vad du kan göra för att undvika att sprida smittan.
Tryck på länken för att komma åt till information. 
https://www.krisinformation.se/corona

Folkmusik

FMSS Ungdomsradio - IZ & EMIL
Varje torsdag kl.17-18 på FMSS Radiostation sänds ungdomsprogrammet IZ & EMIL med Izabella Walder och Emelie Iradukunda som programledare. Ungdomsprogrammet har för syfte om att ta upp och diskutera ungdomarnas egna frågor och frågor som berör ungdomar, IZ & EMIL kommer även att intervjua olika ungdomar som har en vis påverkan inom olika område i samhället. FMSS Radiostation är en station som sänder via internet. Ungdomsprogrammet är ett samarbete mellan FMSS Radio & Förening Simon Viva.

FMSS Radio & Simon Viva 
Under denna sista veckan för 2018  blev det klar att Simon Viva kommer att dela delägarskap / huvudmannaskap av FMSS Radio. FMSS Radio och Simon Viva kommer att satsa på UngdomsRadio, utbildning inom kommunikation och med FöreningsRadio. Mer information om detta kommer under januari - februari till föreningsorganisationer och till andra samhällets aktörer. Vi tackar alla inblandade och snart börjar jobbet inför dessa två satsningar. Mer information om denna satsning kommer under början av 2019.

Wordshops - Barn och Läsning
I samarbete med Lindanda förening och med finansiering av Region Örebro kommer vi att hålla två Wordshops med barn upp till 12 år med syfte att främja till läsning. Temat på de två Wordshops vi kommer ha är barnens egna berättelser inom deras favorit idrott eller idrotter. Målet är att efter dessa Wordshops är att vi ska publiceras en bok med barnens egna idrotts upplevelser, och framtida idrottsdrömmar.  

loading...

Rosa Pärmen erbjuder bokföringstjänster bland annan till föreningar som behöver komma igång och ha en kontinuerlig hantering av ekonomin.För mer information kontakta ansvarige på de utgifterna som finns på logotype. 

loading...
Från MUCF - Tidigare Ungdomsstyrelsen

Ny anställd i föreningen 
Från och med 04 november blev Mohamed Shakour 24 års gammal anställd i Simon Viva som ungdomskoordinator. Mohamed S. Kommer från föreningen UNG ARENA där han var engagerad inom scenkonst och filmproduktion. Mohamed S. var med i den kända ungdoms tv serie Klass 9A som visades för ca. 10 år sen på SVT. Mohamed S. kommer att jobba med kulturfrågor och med drogförebyggande arbete mot droger. Ni kan nå Mohamed S. via e-post: m.shakour@simonviva.se 

loading...

Sommaraktiviteter 2020
Föreningen Simon Viva & Simon Sportklubb kommer att bedriva olika typ av sommaraktiviteter både i Vivalla och i Baronbackarna.
Vi har tagit fram en sommar aktivitetspaket till en kostnad på 200:- kronor.
I paketet ingår följande:
* Medlemskap
* Att vara med på alla aktiviteter
* En t-shirt, en keps och en vattenflaska
Var snäll och dela denna information.För mer information kontakta oss på info@simonviva.se 

Aktivitetsschema Sommarlov 2020
Här kan ni titta på våra aktiviteter under sommaren. En stor del aktiviteter genomförs ute och vid regn ställs in. För ytligare information kontakta oss. Våra uppgifter finns i infobladet nedanför.